Assemblea dilluns a les 14h. al Seminari 5

Bones companyes!
Després de les ocupacions i desocupacions l’assemblea de comunicació retorna al seu ritme habitual. Us recordem que les assemblees ordinàries sempre són els dilluns a les 14h. Abans l’assemblea es reunia al local d’estudiants ( al costat del quiosc), però ara tenim un nou espai per a nosltres: el seminari 5.
Per tant, la pròxima assemblea serà DILLUNS 22 A LES 14H. AL SEMINARI 5.
Pel que fa a l’assemblea general de valoració de l’ocupació encara està per determinar lloc, hora i data.
Salut!

One response to “Assemblea dilluns a les 14h. al Seminari 5

 1. Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Les mobilitzacions contra el Procés de Bolonya i contra els expedients a la UAB, que han mostrat la seva fortalesa en les últimes setmanes amb les ocupacions de Facultats, han estat marcades aquests darrers dies per la decisió del Rectorat de la UAB d’aprovar l’expulsió de 6 estudiants/es de la Universitat. Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, des del nostre compromís lleial i sincer amb les mobilitzacions contra el Procés de Bolonya, desitgem manifestar el següent:

  1.- Rebutgem contundentment les mesures disciplinàries, abusives i injustificades adoptades per les autoritats “acadèmiques” de la UAB que han originat l’expulsió de 6 companys/es d’aquesta Universitat i l’amonestació pública d’altres 22. L’aplicació d’un Reglament franquista (de 1954) és una mostra mostra més del retrocés democràtic que estan sofrint les nostres universitats.

  2.- Mostrem el nostre afecte i la nostra plena solidaritat als companys que han rebut aquest càstig polític i ens posem a la seva disposició per a qualsevol cosa que es requereixi. En aquests moments convé mostrar el màxim suport, polític i personal, a les persones afectades per aquesta decisió inacceptable.

  3.- Exigim la dimissió de Lluís Ferrer, rector d’en funcions de la UAB, de Rafael Grassa, Secretari General de la UAB, de Joan Carbonell, Vicerector d’Estudiants, de Dolors Riba Lloret, vicerectora d’Ordenació Acadèmica i d’Elena Estadella, degana de la Facultat de Filosofia i Lletres.

  4.- Manifestem la nostra voluntat de seguir implicats/ades en les mobilitzacions que s’estan portant a terme, incloent les accions de rebuig contra aquestes mesures que es produeixin en els pròxims dies. Aquest moviment és imparable. Ni la coacció, ni la intervenció policial ni la propaganda mediàtica oficial podran aturar-lo. Per enfortir el moviment en aquests moments crucials és important teixir aliances entre estudiants, el sector del professorat actiu també contra el Procés de Bolonya i contra els expedients, i el PAS. Més en general convé lligar la lluita estudiantil amb la d’altres moviments socials, que també estan sofrint una forta repressió, com és el cas dels conductors d’autobusos de TMB.

  5.- Considerem que tot el procés de Bolonya està marcat per la falta de diàleg i de debat democràtic per part de les autoritats universitàries i polítiques. L’expulsió d’aquests/as estudiants suposa incidir encara més en el camí de la negació del debat i l’escalada repressiva que venim sofrint en els últims mesos. Más diàleg, i més participació és el què necessita la Universitat pública. Policia, incomunicació, criminalització i propaganda sense contingut és el què avui impossibilita una sortida en positiu.

  STOP A LA CRIMINALITZACIÓ DEL MOVIMENT ESTUDIANTIL!

  SOLIDARITAT AMB/ ELS i LES COMPANYS/ES DE LA UAB

  NI LOU NI BOLONYA NI PRECARIETAT, FORA EMPRESES I POLICIA DE LA UNIVERSITAT!

  Carme
  catalansreaccionem.wordpress.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s