La Pompeu Fabra decideix aturar Bolonya a la facultat de Polítiques

La universitat defensora per excelència de les “meravelles” de Bolonya decideix aturar el pla a la facultat de polítiques… Se suma, així, a Belles Arts, Filosofia i Arquitectura de la UB i la Universitat del País Basc, entre d’altres. Us reproduïm la notícia publicada a SMS25.

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha decidit aturar parcialment l’aplicació del Pla Bolonya. Seran els alumnes que actualment estan cursant primer i segon de Ciències Polítiques els que es veuran directament afectats. El degà d’aquesta facultat, d’acord amb el rector de la UPF, ha decidit suspendre l’aplicació del pla pilot que s’estava duent a terme. D’aquesta manera, els alumnes que ara cursen primer o segon, quan arribin al tercer curs tornaran al sistema antic.

Aquesta mesura no afectarà els alumnes que comencin l’any que ve aquesta carrera. En aquest cas, el Pla Bolonya sí que s’aplicarà des de l’inici. Segons ha pogut saber SMS25, aquesta mesura s’ha pres “per la falta de recursos econòmics i per la impossibilitat de tenir les aules i els professors necessaris perquè es desenvolupin correctament les classes”.

El rector hauria plantejat als diferents degans la possibilitat d’oferir-se voluntaris per congelar momentàniament l’aplicació del Pla Bolonya. En aquest cas, ha sigut el degà de la Facultat de Polítiques, Jordi Guiu, qui s’ha ofert voluntari per aturar el pla pilot que ell mateix havia impulsat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s