ASAMBLEA IMPORTANT A LES 14.00

Bones penya,

Demà (o avui) dimecres 17 de desembre de 2008 CAL fer una assemblea de comunicació d’una vegada per totes. A l’assemblea d’aquesta nit al rectorat s’ha parlat del futur immediat, i aquest comença demà (a les 10 es reuneix el Consell de Govern, on possiblement es comunicarà la resolució final pel tema expedients etc.).

Per tant, quedem a les 14 hores al local d’estudiants. A les 12 s’anunciarà a la resta de gent, per veure si el tema de la implicació i tal i qual segueix en peu. No obstant, és importantíssim que la gent que hem estat més implicats en el moviment aquestes setmanes estiguem allà, perquè possiblement a partir de dijous i en funció del que es digui al consell de govern les estratègies i línies d’actuació canviin (pel que s’ha intuit avui al rectorat).

A les 20 hores, dues persones de l’assemblea (a decidir) aniran a la reunió de comité, on es posaran en comú les diferents decisions de la resta i es comunicaràn en l’assemblea nocturna del rectorat. Per això, i de cara a ser els màxims efectius passi el que passi, és (altre cop) MOLT IMPORTANT que tothom que pugui es quedi fins la nit al rectorat.

Bé penya, espero que demà siguem les masses proletàries disposades a fer la revolució. Recuperem l’empenta dels primers dies, que això s’acaba i els torrons estan a la vuelta de la esquina.

salut.

4 responses to “ASAMBLEA IMPORTANT A LES 14.00

  1. Hosti sí caro mei, no fos cas que no tornéssiu a casa por navidad.

  2. Som molts els estudiants que ens preguntem per què es va acabar l’ocupació de cop i volta, a un dia del referèndum popular.
    No volem obrir confrontació, però som molts els que ens preocupem per si dues setmanes d’ocupació, amb una fi tan sobtada en una assemblea que ni de lluny va ser tan multitudinària com la de dijous, s’han quedat en res en relació a les negociacions. Sembla que el “nosaltres” s’ha convertit en el “nosaltres els que pensem igual”. La clau de l’ocupació crec que va raure estar tots els estudiants (fins i tot els que no es consideren camarades proletaris) units.

  3. Pel que veig s’utilitza molt la comunicació i la implicació pero a l’hora de la veritat sempre estem amb mitjes informacions i no es te en compte a tots els estudiants. Jo estava a favor de l’ocupació i de lluitar contra bolonia, pero m’he sentit una mica utilitzada: ara no feu clases, ara les pràctiques que deixem fer, ara, quasi de cop (i sense haver fet prou informació de l’assemblea del dilluns 15) es desocupa i ara, de nou, ens demanen que anem al rectorat. A més, tan planificat un referendum per dimarts, i de cop es suspén i ningú en sap res… home, una mica estrany,no? No som marionetes.

  4. Ya que os habéis ido por lo menos podríais limpiar todo lo que habéis dejado sucio en la facultad, como por ejemplo la sala de estudiantes… ¡Ah! Y también podríais bajar el microondas al bar, que allí estaba muy bien.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s