Desperteu estudiants!!!

ESTUDIANTS DESPERTEU! ESTUDIANTS DESPERTEU! ESTUDIANTS DESPERTEU! ESTUDIANTS DESPERTEU!

Ja fa massa temps que ens enganyen, ja fa massa temps que ens intenten manipular! Els nostres polítics intenten mantenir-nos en la ignorància i la desinformació. Intenten aprofitar-se de la seva posició per imposar-nos els seus interessos i els seus plans sense que ens n’adonem. Intenten que no tinguem temps de reaccionar, però no ho aconseguiran, no podem permetre que ho aconsegueixin!

El moviment s’està organitzant, els ciments de la comunitat estudiantil es remouen, es revolten i criden fort el NO A BOLONYA! EL NO ALS EXPEDIENTS I EXPULSIONS INJUSTIFICADES!

Els Mass media intenten amagar la informació i difonen mentides sobre nosaltres. Diuen que fem barricades, diuen que apallissem segurates, diuen que som violents i que no tenim recolzament! I nosaltres que els hi diem? VOLEM QUE ACABIN LES MENTIDES! VOLEM QUE DEIXIN DE MANIPULAR-NOS! DIEM QUE NO SOM VIOLENTS, QUE SOM ESTUDIANTS!

Després de quasi un més ocupant aules a la majoria de facultats i de totes les mobilitzacions que s’han fet encara no ens escolten! El dilluns dia 15 les diferents facultats ens vam unir en una marxa per ocupar el rectorat! La marxa va ser multitudinària i l’ocupació també ho ha de ser!

Ha arribat el moment de dir prou! ha arribat el moment d’unir-nos i cridar ven fort perquè la nostra veu sigui escoltada! per això us diem: NO DEIXEU QUE ALGÚ PARLI PER VOSALTRES! NO DEIXEU QUE DIGUIN QUE NO US INTERESA! VENIU A PARTICIPAR A L’OCUPACIÓ DEL RECTORAT!

TOTS I TOTES UNITS COM UN DE SOL, ORGANITZAM LA NOSTRE LLUITA! TRAÇAREM EL CAMI!

OCUPEM EL RECTORAT!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s