ACTIVITATS AL RECTORAT OCUPAT

L’ocupació al rectorat continua, cada cop amb més força i amb més gent. Avui mateix després de la xerrada del nostre company de TMB, Josep Gargante, ens disposem a anunciar les activitats previstes per la setmana que ve. Tot i així, podreu trobar una pancarta als F.G.C. de la UAB, on també estàn disposades.

Demà hi ha una xerrada a les 12h sobre heterosexisme a càrrec del Col•lectiu de Joves l’Alliberament Lèsbic i Gay i la Guerrilla Travolaka. A les 17 h, es realitzarà una xerrada sobre la situació laboral del PAS a càrrec d’un membre del CAU de la UAB. Finalment, a les 19h es farà un taller d’assamblearisme.

El dijous a les 12 h tindrem un col•loqui sobre la situació dels i les treballadores de Nissan, duta a terme per la CGT. Per la tarda, a les 18 h, es farà una xerrada debat sobre alternatives al model educatiu actual, amb un professor i un membre del comité contra Bolonya. Per acabar el dia, tindrem una actuació de Bastoners a les 20 h.

El divendres a les 12h hi haurà una conferència sobre Escoles Lliures i Pedagogia Llibertaria a càrrec de la FEL (Federació d’estudiants Llibertaris); a les 17h, l’Assamblea d’Educació ens farà una actuació musical.

3 responses to “ACTIVITATS AL RECTORAT OCUPAT

  1. Gent…avui he sentit el rumor que demà hi haurà entrada dels mossos al rectorat…

    algú en sap res?

  2. Hola, jo havia enviat un comentari, pero veig que com que no ‘ha agradat massa no ho publiqueu, i això es llibertat de comunicació?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s