ASSEMBLEA INFORMATIVA I PARTICIPATIVA, DIMARTS A LES 14h

Companys i companyes de la Facultat Ocupada i Autogestionada de Comunicació (FOAC), que com haureu pogut comprovar segueix amb les mobilitzacions. Després dels debats mantinguts el dijous 4 de desembre hi ha hagut un enfortiment del suport a les mobilitzacions. Malgrat les intencions del degà de crear un clima d’enfrontament i hostilitat entre els estudiants mitjançant, fins i tot, la presència de cossos de seguretat a les aules, no defallim en la nostra lluita.

A l’assemblea general d’avui, 5 de desembre, a les 14:00h s’ha acordat:
– La creació d’una comissió de treball, la finalitat de la qual serà parlar amb els professors i intentar que s’adhereixin al manifest que ha fet el personal docent, del PAS i de PDI així com animar-los a participar fent activitats en el marc de les ocupacions.
– La creació d’una comissió de treball, la finalitat de la qual serà escriure un manifest a deganat a mode de queixa per la repressió rebuda i a emprendre accions perquè actes de coacció o pressió als estudiants com els que precedeixen no es tornin a repetir.

Aquestes dues comissions estan obertes a l’entrada d’estudiants que hi vulguin participar. Al punt d’informació hi ha un llistat on la gent es pot adherir a cada comissió.

Aprofitem per informar-vos que el proper dimarts dia 9 de desembre tindrà lloc al vestíbul (hall) de la Facultat una ASSEMBLEA de participació a les 14h. Us convidem a assistir-hi. Cal recordar que cerquem un consens dins del col•lectiu estudiantil i que la disgregació que s’intenta crear des del pis de dalt de la facultat no podem acceptar-la.

Atentament,

Assemblea de Comunicació

4 responses to “ASSEMBLEA INFORMATIVA I PARTICIPATIVA, DIMARTS A LES 14h

  1. O sigui que dimarts es continua amb l’0cupació, no?

  2. Teresa la Marquesa

    Per favor, ja hi ha prou, seguiu ocupant si voleu, però deixeu de paralitzar l’educació, que és al que venim tots. Ja portem dues setmanes, això ja no és admissible i cada cop estic més convençuda que els Mossos haurien d’intervenir.

  3. “La disgregació que s’intenta crear des del pis de dalt…”

    Està clar que se n’intenta crear “des de dalt”, però no tothom que està en contra de l’ocupació és perquè està influenciada. No parleu en nom de tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s