Comença una nova setmana a la FOAC

Escales que condueixen al deganat de la FOAC i pancartes

Escales que condueixen al deganat de la FOAC i pancartes

És dilluns, nova setmana i noves activitats entorn a l’ocupació de la Facultat Ocupada i Autogestionada de Comunicació (FOAC). Durant el matí s’ha continuat el curs d’Euskara, els tallers de Lleis educatives i formació sobre Bolonya. Com a novetat, al xalet s’hi ha dut a terme un taller de Dj’s.

L’ambient a la facultat ha estat més animat que divendres. A primera hora arribava el degà, i el trànsit de professors amunt i avall del deganat ha estat constant. Alguna cosa es mou a la facultat, i sembla que algú de dalt comença a entendre de quin cantó està.

Fora de la nostra facultat, el moviment continua creixent. Psicologia i Logopèdia s’han afegit a les ocupacions i Lletres continua ocupada. Demà, serà el torn d’Educació i dimecres hi tornaran a Polítiques i Sociologia. I per rematar el tret, els de Ciències dormiran a la facultat dimecres i dijous. I a la UB continuen amb la tancada.

En contra dels que pensaven que això era un marranada de nen petit i que no aguantaríem, la lluita per una universitat pública i de qualitat es consolida i creix. Totes hi estem posant el màxim de nosaltres, la força, l’energia i les ganes d’aconseguir una educació superior millor.

Anima’t, totes som necessàries!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s