…I ara que ja arriba la nit

Ja comença la nostra primera nit…

Sí, ja ha començat, després d’un dia ple de moviment, d’actes, i sobretot, ple de gent, ja arriba la nit. I què hem de dir? Dons que ha surtit una jornada quasi perfecta. El dinar, una mica tardà, però tot s’ha de dir, molt bó, deliciós, i una bona ocasió per relaxar-nos i reunir-nos tots plegats davant de la porta de la facultat i intercambiar els diferents coneixements que hem aprés durant les activitats.

La tarda ha seguit encara més animada que el matí. Més estudiants, procedents d’altres facultats, més varietat de tallers, alguns lúdics com el de música, altres desestresants com el de relaxació. I sobretot, més reflexió, més debat i més ganes de canviar les coses.

Una de les xerrades que més ha impactat a tots els asistents ha estat dirigida per els professors docents Fèlix Balanzó, Vicenç Rabadán i Xavier Giró. Anant més enllà del que en un principi s’havia previst: els mitjans de comunicació com a agents polítics en la societat, la xerrada ha desencadenat en un debat actiu entre tots els participants sobre el reformisme i la desidència com a alternatives al model econòmic, social, polític i educatiu que s’ens ha imposat.

I ara, quan la nit ja s massa fosca, el panorama de la facultat ha canviat radicalment, i des de aquí dalt, des de la zona de comunicació i difusió, es senten guitarres, es respira alegria, però sobre tot es percep un aire diferent al de cada dia, un aire de canvi i ple de vitalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s